facebookPixel

ABS F14


Selecteer Inch:
20

Filter
Soort
MERK
  ABS
MODEL
  F14
KLEUR
  B-P
BREEDTE
  10
ET
  38
PCD
  5x108
  5x110
  5x112
  5x114.3
  5x115
  5x118
  5x120
  5x120.65
CB
  74.1
Soort
   Populariteit - aflopend
   Populariteit - oplopend
   Prijs - aflopend
   Prijs - oplopend
Alles resetten

Toont 1 van 1 producten

ABS F14
B-P

20"
ABS F14 - Flow forming teknik De flowvormende velg ABS F14 is een van de meest luxueuze modellen van ABS. Deze velg is bewerkt door Amerikaanse ingenieurs. Deze velgen zijn ontworpen met nauwgezette aandacht voor elk detail en hebben een aantrekkelijk ontwerp dat een blijvende indruk maakt. Bovendien is ABSF14 gemaakt van hoogwaardig aluminium om lichtgewicht en toch robuust te zijn. Ze zijn bestand tegen een extreme hoeveelheid terwijl ze er jarenlang erg goed uitzien op uw voertuig.   
Vanaf:
282

Waarom kiezen voor ABS Wheels?

ABS velgen zijn de perfecte manier om het uiterlijk van uw waardevolle bezit te verbeteren en te genieten van een soepele rijervaring zonder een fortuin uit te geven. Alle velgen zijn zorgvuldig ontworpen met geavanceerde apparatuur en materialen. Het doel van onze ingenieurs is om de velg er zo stijlvol uit te laten zien en tegelijkertijd optimale prestaties aan de auto te bieden. Lichtgewicht zorgt voor een beter rijcomfort, om deze reden investeren de grootste autofabrikanten tegenwoordig in flowvormingstechnologie waarbij de gatweerstand van de moleculen maximaal (in het aluminium) wordt aangescherpt. Minder gewicht (in vergelijking met stalen wielen) helpt ook bij het verbeteren van rijeigenschappen zoals remmen en accelereren. Flowvorming biedt ook een uitstekende weerstand tegen corrosie en buigen om duurzaamheid op lange termijn te garanderen.

Kun je TPMS hebben met de nieuwe ABSF14?

Ja, dat kan.

Hoe de velgen te wassen?

Wekelijks met veel water en milde zeep.

Wanneer moet je hiermee rijden?

Je moet in de zomer met deze velgen rijden. Werkt zelfs in de winter, maar niets dat we aanbevelen, omdat de velg een pure zomerrand is.